Event

Helgläger

This event has passed
Helgläger 3-5 februari Härnevi Bygdegård. Alla som är mellan 10 och 13 år är välkomna samt alla 14+

Tanken med denna kanske något förvirrande åldersindelning är 10-13 åringar och 14+ har olika spår under helgen, men att de äter gemensamt och har en gemensam aktivitet under helgen.

Anmäl senast den 28 januari och tänk på att uppge ev. matrestriktioner samt namn och ålder på deltagaren samt telefon och e-postadress till förälder.

Plats:        Härnevi Bygdegård, Enköping.
Anmäl till:   https://sv.surveymonkey.com/r/3R37SJC
Kostnad:    250 kr
Start:        Fredag 3 februari kl. 19
Slut:         Söndag 5 februari kl. 13

Anmäl gärna intresse för att hjälpa till att laga mat i lägeranmälan. På det sättet kan ledarna fokusera på barnen och på aktiviteterna. Maten kan förberedas hemma eller lagas på plats. Föräldrar som hjälper till med en måltid får 50 kr rabatt på lägeravgiften. Något gott och efterrättsliknande till lördagskvällen är alltid uppskattat av deltagare och ledare och kan lämnas på fredag kväll.

Lägret börjar fredag 3 februari kl. 19:00 (drop-in fram till 19.20). Deltagarna bör ha en middag i magen. Lägret slutar på söndag 5 februari kl. 13:00.

PACKLISTA:

  • Sovsäck och madrass (det finns inga sängar på lägergården)
  • Kudde
  • Tandborste, handduk etc.
  • VIKTIGT: Kläder efter väder både för inne- och uteaktiviteter, ett extra ombyte är aldrig fel. Ta alltså med varma kläder och bra skor.
  • Tofflor/sockor.
  • Bästa humöret!

Lägeravgift: 250 kr, betalas till CISV Håbo Uppland Plusgiro 465 76 67-4 i samband med anmälan. Ta med kvitto vid lägerstart.

Mobil - under lägret finns inget behov av mobiltelefon. Antingen lämnas den hemma eller bor i en väska. (Ledarna har mobil).

Sovtider – tyst kl. 23.00.

När alla har bråttom att hämta sina barn vid lägrets slut, vill vi gärna påminna om att kolla att alla skor, kläder och annat kommer med. Ta gärna en sväng ut i köket och se om ni kan ta med er något livsmedel som blivit över eller en soppåse som behöver slängas eller liknande.

Söndagen den 5 februari kl. 12 kommer årsmötet för CISV Håbo Uppland att äga rum på lägergården. Ta tillfället i akt och kolla in vad som hänt och vad som kommer att hända i en fredsförening för barn- och ungdomar. Behövs den?

Kartlänk Härnevi Bygdegård

Praktisk information

Typ: Läger
Förening: CISV Håbo

Datum

Startdatum: 2017-02-03
Slutdatum: 2017-02-05

Plats

Härnevi Bygdegård, Enköping