Event

PostImpact

This event has passed
Är du över 16 år och har varit iväg på något uppdrag med CISV under 2016? Då måste du komma på PostImpact!

Under helgen kommer du att få tid att reflektera över det program du precis varit ute på tillsammans med de personer du i våras utbildades med. Du har möjlighet att ta del av valbara spår, där du väljer de alternativ som bäst lockar dig och som ger dig mest inspiration. Allt för att du ska lämna helgen superpeppad och redo att engagera dig i nya utmaningar, lokala som globala!

Målgrupp

Målgruppen för detta Impact är alla över 16 år som deltagit i ett internationellt program under 2016.

Anmäl dig redan nu

Då vi har begränsat antal platser är det "först till kvarn" som gäller, så vänta inte med att anmäla dig utan gör det nu på en gång. Längst ner på sidan finns en länk till anmälningssidan. OBS! Sista anmälan 2 veckor före lägrets start.

Utbildningen finns som evenemang på Facebook. Tacka ja där när du har anmält dig och använd gärna forumet för att kommunicera om till exempel samåkning med övriga deltagare. Du kan också hitta personer att samåka med i Facebook-gruppen "Samåkning i CISV Sweden".

Vägbeskrivning

Sagostunderna ligger i Höllviken utanför Malmö. Dit åker du lättast kollektivt till hållplatsen Höllviken Klockarevägen där lägergården ligger. Från busshållplatsen Höllviken Klockarevägen är det skyltat och det tar 5-10 minuters att gå.

Ditresa

Från Malmö C ta buss 100 till Höllviken Centrum. Byt buss till 152 och gå av vid Höllviken Klockarevägen. Den sista bussen du kan ta för att hinna i tid till utbildningen går 18.52 från Malmö C. Resan tar ca 45 min.

Från Kastrup tar du tåg till Hyllie och därefter buss 300 till Höllviken Centrum. Byt buss till 152 och gå av vid Höllviken Klockarevägen. Den sista bussen du kan ta för att hinna i tid till utbildningen går 19.02 från Malmö Hyllie. Resan tar ca 30 min.

Från Sturup åker du flygbuss till Malmö C och följer instruktionerna därefter.

Hemresa

Du kan tidigast åka med en buss som går 15.13 från Höllviken Klockarevägen. Bussen är framme vid Malmö C 16.10, så boka din fortsatta resa efter det.

Mer information om kollektivtrafiken finner ni på www.skanetrafiken.se

OBS! Om du av någon anledning inte kan komma fram i tid eller måste åka tidigare så måste du kontakta utbildningssamordnaren i god tid (minst 1 vecka innan) och få detta godkänt.

Praktiskt

Vid avanmälan senare än måndagen före utbildningen, eller om du är anmäld och inte dyker upp, betalar du en kostnad på 250 kr.

Det kommer att serveras vegetarisk mat under helgen. Om du däremot skulle vilja äta kött kan du kryssa i det i anmälan.

Packa kläder för inom- och utomhusaktiviteter, sängkläder, inomhusskor, anteckningsblock och penna. Det kan vara bra att ta med ett extra par strumpor ifall det är kyligt längs med golven.

Möjligheten att endast delta på delar av helgen erbjuds inte.

Eventuella allergier och matval

Fyll i rutan "Allergi/matval" i formuläret om du har någon allergi eller specifika önskemål om matval.

Särskilda önskemål

CISV Sweden strävar efter absolut tillgänglighet. Om något av nedanstående gäller för dig, var vänlig uppge det i din anmälan under "Särskilda önskemål", så ordnar vi det tillsammans:

  • ditt trosutövande påverkar ditt deltagande under helgen,
  • du har begränsade kunskaper i svenska,
  • du använder/behöver hjälpmedel för ökad funktionalitet,
  • du har ett hälsotillstånd som vi utifrån ett riskhanteringsperspektiv bör känna till,
  • du har önskemål gällande sovplats (annars tas ingen hänsyn till kön vid fördelning av sovrum).

Praktisk information

Typ: Utbildning
Förening: CISV Sweden
Ansvariga lokalföreningar: CISV Helsingborg, CISV Båstad-Bjäre

Datum

Startdatum: 2016-09-09
Slutdatum: 2016-09-11

Plats

Sagostunderna, Ljungdalavägen 20, Höllviken

Arrangör

Utbildningssamordnare Anna Edlund
E-postadress impact@se.cisv.org