Liseberg

LISEBERG 2016

Bussen till Göteborg går från fjärrbussterminalen i Linköping kl. 8.00. KOM I TID! Efter en heldag på Liseberg så åker vi från Göteborg kl. 21.00

På Lisebergsområdet går vi tillsammans i grupper med en ledare. Vi känner igen varandra på våra hattar som delas ut på plats! Klockan 16:00 samlas alla CISV:are vid stora scenen för en kort uppsamling där det händer roliga saker som ingen vill missa!

 

Anmälan och kostnader

Bussresa 360 kr/person, CISVhatt 40 kr/st

Totalt 400 kr

 

Anmälan via mail till goran.gruber@remove-this.shmm.se Ange namn (för- och efternamn och förälders namn), telefon-/mobilnummer och ev. delegation.

 

Sätt in pengar senast den 15 april  konto (DanskeBank) 1381 14 50972. Glöm inte att skriva ditt namn vid insättning av pengar.

 

OBS

Beroende på hur många som anmäler sig blir resan med buss eller minibussar!

 

Entrébiljett och åkpass ingår ej. Det köper du själv via webben innan vi åker eller när vi kommer fram på plats. Förköprekommenderas (ALLT-I-ETT kostar 440 kr) för att slippa en halvtimme i kö vid entrén: http://liseberg.se/sv/hem/Nojesparken/Biljetter-och-priser/

 

Att ta med

* Matpengar

* Pengar till åkband & inträde (om du inte har köpt det innan)

* Laddad mobil med pengar på

Resematsäck och en varm tröja till bussresan

 

Kontakt

Har du frågor kontakta Göran Gruber, 013-14 03 25 alt. 076-128 41 48.

 

 

Det här säger CISV Sweden om evenemanget:

Hej CISV Sverige!

Årets Lisebergsdag närmar sig! Skriv in den 23 april, det är lördagen som Liseberg öppnar, det är dagen med stort D!
Anmäler du dig gör du till din lokalförening. Om de inte gått ut med att ni ska åka så dra ihop ett gäng från lokalföreningen ändå och åk till Sveriges framsida och Liseberg!

Vi kommer ses kl. 16.00 framför stora scenen för att hitta på lite olika saker och räkna hur fantastiskt många som hängt med på resan.
Om du vill ha en hatt så glöm inte att beställa i förväg av era lokalföreningar! Vi tar enbart emot beställningar av lokalföreningar.

Har ni vänner från länder runt om Sverige så peppa dem att dra ihop ett gäng som joinar! Hade ni en dansk eller norsk delegation på ert Step-up? Be dem komma till Lisebergsdagen och få ihop en liten reunion. Vi talar av egen erfarenhet när vi säger att det gör dagen ännu bättre och roligare än vad det redan är!

Till lokalföreningar: Senast 15 april vill vi ha beställning på antal hattar till liseberg@se.cisv.org. Hattarna kostar likt de senast 5 åren 40kr styck!
Skulle ni bli klara tidigare eller har en någorlunda färdig beställning så skicka in den. Självklart går det att revidera efteråt fram till detta datum!

Frågor på det?
Kontakta oss på liseberg@se.cisv.org eller skriv till oss på Facebook så svarar vi.
In och gilla vår sida också: CISV på Liseberg!

Vi hörs snart igen med mer information!
Kram! 
Martina & Andreas

 

Praktisk information

Typ: Annat arrangemang
Förening: CISV Sweden

Datum

Startdatum: 2016-04-23

Slutdatum: 2016-04-23

Plats

Plats: Liseberg

Arrangör

liseberg@se.cisv.org
E-postadress liseberg@remove-this.se.cisv.org 

 

Det finns också ett facebook evenemang vid namnet "CISV på Liseberg 2016"