Tillsammans i film

2009-08-31

En bra kompis har ett stort hjärta och är öppen för det mesta. Det enades deltagarna om då CISV och Tamam, en biståndsorganisation med målet att aktivera barn och ungdomar genom upplevelser och lek, genomförde det gemensamma Mosaicprojektet Tillsammans i Malmö. Utöver diskussioner så fick deltagarna öva på sin kreativitet. ”Det hela slutade med en kombinerad teaterföreställning och konsert på barnens scen i Folkets park”, berättar Lisa Andersson, ledare under projektet som samlade 25 barn i åldrarna 9–13.

Mosaic är ett program som består av olika unika fredsutbildande projekt, oftast med anknytning till någon lokal utmaning. Läs mer om Mosaik här http://cisv.se/lager-och-projekt/mosaik

Se filmen här: http://www.vimeo.com/5932964

Kommentarer

Skriv kommentar

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Varje e-postadress kommer att förvrängas på ett för människor läsbart sätt, eller om JavaScript är aktiverat, ersättas med en spamsäker klickbar länk.

Mer information om formateringsinställningar

Uppdatera Skriv in tecknen som visas i bilden.
Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.