Nyhetsarkiv

Värdfamilj en helg i sommar?

Den 3-31 juli kommer 48 stycken 11-åringar och deras ledare från Brasilien, Canada, Tyskland, Ungern, Indien, Israel, Italien, Sydkorea, Norge, Spanien, Sverige och USA att tillbringa spännande veckor i Sverige!

Och det är här ni som värdfamilj kommer in i bilden. Barnen ska tillbringa två helger i värdfamilj 3-5 juli samt 17-19 juli. Vi vill nu veta vilken helg som passar er bäst.

Ni förväntas inte erbjuda ett fullmatat program från morgon till kväll, utan det handlar som att få landa i Sverige, och t.ex. introduceras till svensk mat, upptäcka något spännande i närområdet och träffa andra barn.

Gå in på nedanstående länk och kryssa i vilken helg som ni kan ta emot två stycken 11-åringar. Glöm inte fylla i ert fullständiga namn och epostadress. Vi vill gärna ha svar så fort som möjligt!

http://doodle.com/amhhhzcb4sx7hwvh

Vi kommer att återkomma med mer information, t.ex. frågor angående era språkkunskaper och husdjur. Vi vill också informera om att enligt CISV internationella regler måste alla myndiga personer som kommer i kontakt med barnen i CISVs regi kunna visa upp utdrag ur Belastningsregistret.

Mia och Ninna

Ansvariga för värdfamiljerna under sommarens CISV-läger i Klagshamn