Mosaic- & IPP-kommittén

Mosaic- & IPP-kommittén

Kommittén har två stora delar som den ansvarar för, International People's Project (IPP) och Mosaic. På IPP-sidan ansvarar kommittén för att finna och skicka iväg deltagare på internationella projekt runt om i världen. Kommittén stöttar och utbildar dem på ett Impact innan de ska iväg och följer upp efter projektet. På Mosaic-sidan stöttar och inspirerar kommittén till att lokalgrupper runt om i Sverige ska genomföra lokala projekt som kan göra vårt samhälle bättre, gärna i samarbete med en annan organisation.

Kontakta Mosaic- & IPP-kommittén

Du når hela kommittén genom att skicka ett mail till mosaic@remove-this.se.cisv.org.

Kommittémedlemmar

Therese Hertzberg

Utan en bok i väskan går jag aldrig hemifrån. Att drömma mig bort till magiska världar är mitt sätt att fly verkligheten för en stund. Jag tror dock på att människors engagemang och vilja tillsammans skapar magi. CISV för mig är just en sådan magisk värld, som jag drömmer mig bort till ibland. När jag inte drömmer om CISV och om att öppna ett café, planerar jag resor, lagar mat och utbildar mig till gymnasielärare i svenska.

Anna Miloloza

Språk och samhällsfrågor är två saker som intresserar mig och som präglar min vardag på olika sätt. Att kombinera dessa två områden och att bli lärare i tyska och samhällskunskap är målet jag strävar efter just nu. När jag inte tragglar glosor eller diskuterar samhällsproblem lyssnar jag gärna på musik eller drömmer mig bort i böckernas värld. CISV för mig är en fantastisk organisation som ger en möjlighet att engagera sig på både lokal och internationell nivå.

Josefin Nilsson

På en volleybollplan hittar ni mig oftare än inte. Annars spelar jag alla former av spel, från TV-spel till klassiska brädspel till kort. För tillfället jobbar jag i Stockholm. Jag drivs av att lära mig nya saker och det tycker jag man gör bäst med andra. Genom att dela med sig av erfarenheter och kunskaper får alla uppleva så mycket mer, och det är CISV för mig.

Är detta du?

Vi jobbar med fredsbildande projekt på nationell och internationell nivå och ansvarar bland annat för rekrytering av deltagare till internationella projekt samt stöttar och inspirerar CISVs lokalföreningar att genomföra Mosaic-projekt på lokal nivå för att förbättra samhället.

Vill du veta mer? Släng iväg ett mail till mosaic@remove-this.se.cisv.org

Relaterade filer