Bloggarkiv

Kategori

Ämne

Asa-kul på Liseberg

Den 22 april drog hela CISV Sweden till Liseberg. Från alla lokalföreningar var vi runt 350 personer, av dessa åkte ungefär 220 med buss från CISV Syd (Malmö-Lund, Helsingborg, Båstad-Bjäre och Halmstad) och av dessa var ca. 56 från Båstad-Bjäre. Tre av våra ungdomar som var med har valt att dela med sig av den härliga dagen. Roligt!

Det var kallt när vi klev på bussen i Ängelholm på morgonen den 22 april. De flesta på bussen verkade rätt morgontrötta. Efter en lång resa kom vi fram till Liseberg, alla var då pigga, uppspelta och förväntansfulla. Vi samlades vid entrén och när Liseberg öppnade sprang vi in.

Det blev en rolig och varm dag. Det var inte många köer så vi hann med att åka nästan alla karuseller på Liseberg, de flesta åkte vi dessutom flera gånger. Det blev nog 5 turer med Helix. Däremellan åt vi hamburgare och baguetter. Läsk, godis och lite sockervadd blev det också.

På eftermiddagen samlades alla CISV:are framför stora scenen. Vi var många! Vi sjöng CISV-sången och sedan skildes vi åt för att fortsätta ha ”Asa-kul” på Liseberg.

När vi behövde pausa från karusellerna spelade vi på några av godishjulen också. Philippa hade en riktig turdag, hon lyckades vinna 2 stjärnvinster och någon mindre vinst, medan vi andra inte hade fullt så mycket tur den dagen.

Det blev kallt igen och lite mörkare när vi samlades utanför entrén på kvällen för att ta bussen tillbaka hem. Vi var glada och trötta i hela kroppen, så vi tyckte nog alla att det var skönt när vi lämnade Göteborg.

Vi längtar redan till april 2018!

Thea, Elin och Philippa