Event

Juniorernas årsmöte 2018

This event has passed
CISV Sweden utvecklas för varje dag som går och i många år har juniorverksamheten varit med i att leda organisationen i rätt riktning. Så nu vill vi återigen fråga er, kära Junior Branch Sweden, hur vill ni att CISV Sweden ska se ut 2018?

Ur CISV Swedens stadga, 15 § Juniorernas årsmöte:

Lokalföreningarnas juniorgrupper utgör tillsammans organisationens juniorverksamhet. Juniorernas årsmöte är juniorverksamhetens högsta beslutande organ.

På Juniorernas årsmöte samlas juniorer från hela Sverige för att höja sina röster om hur CISV Sweden ska utvecklas. Vi enas om hur de Nationella juniorrepresentanterna ska rösta på CISV Swedens årsmöte i mars (Vårstämman) och diskuterar och tar beslut som rör juniorverksamheten, hur den kan bli ännu bättre och hur vi vill att den ska se ut i framtiden. Helgen genomsyras av ungdomsinflytande, ungdomar som hjälper, lär och stöttar varandra, vår kärlek till fredsutbildning och allra främst vänskapsband. 

Detta händer sedan på Vårstämman, CISV Swedens årsmöte:

  • de Nationella juniorrepresentanterna tar med allt som diskuterats och röstats fram till årsmötet. 
  • tillsammans med alla lokalföreningarna är Junior Branch, tack vare Juniorernas årsmöte, med och bestämmer bland annat vad CISV ska ha för verksamhet 2018, hur ekonomin ska se ut och röstar om förslag på förändringar någon medlem vill se, i det som kallas motioner. 

På Juniorernas årsmöte får alla juniorer synas och höras, oavsett om du är relativt ny i organisationen eller har varit med sedan tidernas begynnelse. Är du junior och vill vara med och peka ut riktningen för CISV Swedens framtid? Har du tankar och idéer om hur vi som organisation ska vara och se ut? Säg det högt! Vi ser fram emot att träffa aktiva juniorer och Lokala juniorrepresentanter från alla Sveriges lokalföreningar. 

VÄLKOMNA PÅ JUNIORERNAS ÅRSMÖTE 2018! Vi skapar vår framtid den 23-25 februari på Munkaskogsgården i Jönköping.

Praktisk information

Typ: Årsmöte
Förening: Junior Branch

Datum

Startdatum: 2018-02-23
Slutdatum: 2018-02-25

Plats

Munkaskogsgården; Habo, Jönköping

Arrangör

Juniorrepresentanterna
E-postadress juniorbranch@se.cisv.org