Junioraktiviteter

Junioraktiviteter

14+Häng!

Är du 14 år eller äldre? Kom då till Musteriet den X klockan 18 och häng med oss! Det blir KUL! Du får gärna säga till om du kommer, men det är inget måste! :) Alma.gunnarsson@remove-this.se.cisv.org.

Helgläger 11-14 år

Är du mellan 11-14 år?! Då kommer vi hålla i ett fantastiskt helgläger för dig den 3-5 november! Men om vi inte får tillräckligt med anmälningar eller intresse kommer det ställas in, anmäl gärna därför intresse redan idag. Håll utkik på hemsidan och våra sociala medier för mer information, otto.olofsson@remove-this.se.cisv.org.

Juniorernas inspirationsmöte

Den 2-5 november är det juniorernas inspirationsmöte! Det är ett helgläger där juniorer från Sveriges  alla lokalföreningar träffas, får ta del av grymma aktiviteter och väljer nya nationella juniorrepresentanter (NJR’s) och även styrelseledamöter valda av juniorerna (SJR’s). Varje lokalförening har två givna platser, efter dessa är det först till kvarn. Plats för detta superroliga event är ännu inte bestämt men Båstad-Bjäre kommer bjuda på resan för ett fåtal personer från lokalföreningen. Vill du åka!? Kontakta då Alma, Alma.gunnarsson@se.cisv.org

JB Båstad-Bjäre