Nyhetsarkiv

Exklusiv visning av "I AM ELEVEN"

Missa inte detta tillfälle att se dokumentären ”I AM ELEVEN”.

Skaparen Genevieve Bailey och hennes fotograf Henrik Nordström kommer själva att vara på plats och efter visningen erbjuds en frågestund.

Vad handlar då ”I AM ELEVEN” om?

Australienska Genevieve reste under 6 års tid jorden runt och intervjuat 11-åringar och skapat en rolig gripande porträttfilm av barndomen. De karaktäristiska barnen i dokumentären delar deras åsikter runt ämnen som kärlek, krig, växthuseffekten, terrorism, musik, kultur, familj, glädje, religion och framtiden.

Genevieve visste inget om CISV när hon skapade dokumentären, men under de senaste åren har många CISVare kontaktat henne och på så sätt har hon fått upp ögonen för CISV. Hon och hennes filmare deltog på Global Conference för CISV i Norge under augusti och gav CISV världen över möjligheten att visa hennes dokumentär till ett specialpris.

Dokumentären är prisbelönt i USA, Australien, Brasilien, Frankrike och Spanien. 

Du hittar mer info på följande sidor: 

För att vi skall kunna genomföra visningen av denna dokumentär måste vi senast fredagen den 21 augusti har fått in minst 50 förbokningar. Totalt finns det 80 platser. 

Förboka gör man genom att skicka ett mail till kent.larsson@remove-this.se.cisv.org eller ett sms till 0707-69 57 67. Vi vill samtidigt att man betalar avgiften antingen via Swish 0707-69 57 67 eller till CISV Båstad-Bjäres bankgiro 658-1268. Skulle vi vara tvungna att ställa in får ni pengarna tillbaka. Markera även på Facebook-evenemanget att du kommer. Bokar du för flera så uppge samtliga namn både på anmälan och betalning.

Kostnad: 

  • Vuxen - 100:-
  • Ungdom till och med 19 år - 75:-

Hoppas att vi ses!

Med vänliga hälsningar,
CISV Båstad-Bjäre