CISV Göteborg: Helgläger (14-16 år)

Äntligen kan vi börja planera för lokala aktiviteter igen! Vi kickstartar med tre helgläger på Ljungslätt i Gråbo.

CISV Göteborg bjuder in till helgläger för dig som är 14-16 år gammal.

Äntligen kan vi genomföra helgläger igen, de första sedan förra hösten. Lägren kommer vara på lägergården Ljungslätt i Gråbo, där vi var förra hösten. Naturligtvis följer vi rådande rekomendationer och anpassar lägret efter de förutsättningar som finns. Mer detaljer kommer i infobrevet som skickas ut till de anmälda i god tid innan lägret.

De kommer att bli på lägergården Ljungslätt i Gråbo (där vi var förra hösten) och vi hoppas på att det kommer att bli en bra nystart på vår verksamhet. Anmälan till lägretläger finns här. Naturligtvis följer vi rådande rekomendationer och anpassar lägret efter de förutsättningar som finns.

OBS! I vanliga fall har vi varje år delegationer som blir tilldelade helgläger när de förväntas hjälpa till. Eftersom 2021 är som det är så har vi betydligt färre delegationer och därför kommer vi alla behövas hjälpas åt med det praktiska. Om era barn/ungdomar inte vill att ni är på plats den helgen när de är där så kommer ni vara mer än välkomna någon av de andra helgerna. Anmälan för praktiska arbetspass finns här.

Tags

#Göteborg

Tid och plats

När

2021-09-17 - 19:00 - 2021-09-19 - 14:00

Arrangör

CISV Göteborg

Kontaktperson

Ledaransvarig, CISV Göteborg
E-post: leadertraining.goteborg@cisv.se

Sitemap
Close

Sök