CISV Göteborg: Sommareko 8/9

Efter en lång sommar med rekordmånga CISV-äventyr runt om i världen så ses vi igen i lokalen i Majorna för att dela minnen, jämföra upplevelser och göra bokslut tillsammans. Samtidigt är det ett superbra tillfälle för dig som är nyfiken på CISV att komma förbi och höra från våra deltagare om hur det verkligen är att åka på läger med oss.

8e september bjuder vi in till traditionsenligt Sommareko i CISV-lokalen (Älvsborgsgatan 11C). Det börjar klockan 15.00 och blir ett perfekt tillfälle att återses, träffa andra som varit iväg och prata CISV. Självklart är det öppet för alla som vill. Många som är lite intresserade av att kanske söka till nästa års läger brukar börja med att komma på ett Sommareko och kolla läget. Så ta med dig kompisar, kusiner, lagkamrater och grannar som kanske är sugna på ett CISV-äventyr 2020.

Ingen anmälan behövs men säg gärna till om du har några allergier utifall att någon fixar fika eller liknande. Alla ledare kommer få särskild information om eventuella förberedelser och liknande så om du varit iväg i sommar kan du bara kolla med din ledare vad som gäller.

Tags

#Göteborg

Tid och plats

När

2019-09-08 15:00 - 17:00

Plats

CISV-lokalen
Älvsborgsgatan 11C, hållpalts: Vagnhallen Majorna

Arrangör

CISV Göteborg

Kontaktperson

Ledaransvarig, CISV Göteborg
E-post: leadertraining.goteborg@cisv.se

Sitemap
CloseClose

Sök