CISV Helsingborg - Augustiläger i Aggarp

Har du saknat att vara på läger i sommar?

Lägret är från ondagen 11/8 kl 19:00 tills söndagen 15/8 kl 12:00, vilket är lite längre än ett vanligt helgläger. Det är därför lämpligt att deltagarna är födda senast 2010 och är bekväma att vara på läger några dagar. Det kommer att bli roliga och lärorika dagar i en härlig CISV- gemenskap. Lägeravgiften är 650 kr.

Det är viktigt att vi alla jobbar för att minska smittspridningen. Vi kommer att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer för genomförande av ungdomsläger, vilket innebär följande:

- Begränsat antal deltagare på lägret för att minska trängsel.

- Är man sjuk så stannar man hemma och deltagaravgift återbetalas.

- Föräldrar lämnar av och hämtar sina barn utanför scoutgården

- Vi har aktiviteter ute om möjligt och med begränsad fysisk kontakt.

- Extra hygienrutiner innan aktiviteter mat mm.

- Föräldrar behöver vara beredda på att hämta barn som blir sjuka under lägret.

Eftersom detta läger är längre än ett vanligt helgläger så behöver vi mer föräldrarhjälp denna gång. Tänk på att sätta upp er som frivilliga när ni anmäler barnen!

Praktisk information

Datum och tid: onsdagen 11:e augusti 19:00 - söndagen 15:e augusti 12:00
Plats: Maria Spejares scoutgård i Aggarp mellan Munka Ljungby och Örkelljunga

Medtag: Täcke, kudde och lakan (sovsäck är inte tillåtet), inneskor/raggsockar, ficklampa, oömma kläder för inne- och utomhusaktiviteter (efter väder), samt nödvändiga personliga prylar som necessär och mediciner. Mobiler samlas in vid lägrets början och återlämnas vid lägrets slut. OBS: det är dålig täckning i området.

Vägbeskrivning till Maria Spejares scoutstuga i Aggarp: Sväng av E6 vid Ängelholm, kör sedan österut mot Munka Ljungby. Några kilometer efter Munka Ljungby, sväng vänster vid en skylt för Aggarp. Efter några kilometer följer du en gul skylt mot Bassholma. Scoutgården är det andra huset på höger sida. Koordinater: X 6241577 Y 1330652. Adress: Aggarps byaväg 56.

Bästa CISV-hälsningar
Styrelsen CISV Helsingborg!

Tags

#Helsingborg

Tid och plats

När

2021-08-11 - 20:00 - 2021-08-15 - 12:00

Arrangör

CISV Helsingborg

Sitemap
Close

Sök