CISV Sweden: Tema 2 Förberedelse av ledare

För att hjälpa er i lokalföreningarna med vårens arbete kommer vi i programkommittén att hålla tre informations- och diskussionskvällar online under januari och februari. Varje kväll kommer att kretsa kring ett visst tema och tanken är ni i lokalföreningarna då dels ska kunna ställa frågor men också få möjlighet till att diskutera sinsemellan.

Här är det andra tillfället och kvällens tema är Förberedelse av ledare.

När vi skickar iväg delegationer till internationella läger är det viktigt att ledarna får en så bra förberedelse som möjligt. Även om vi har nationella utbildningar med Impact är det viktigt att ledarna också får bra stöd från lokalföreningen under tiden före lägret.

På denna temakväll kommer vi därför att gå igenom hur man som lokalförening ska tänka när man förbereder sina ledare. Vi kommer bland annat att prata om hur man bäst stöttar ledarna, vilka frågor man kan få, samt diskutera hur man får dem att också fortsatt vilja engagera sig i CISV.

Anmäl dig senast dagen före temakvällen

Du anmäler dig genom att klicka på knappen "Anmäl dig" och du kommer då till vårt bokningssystem.

Klicka på den blå knappen "Logga in". Fyll i din e-postadress i första steget (använd den e-postadress som du sedan tidigare har registrerad i medlemsregistret). Du får då ett mejl med en engångskod. Skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken familjemedlem som du vill anmäla, klicka på det namnet.

Leta upp det tillfälle som du vill anmäla dig till och klicka på det. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer sedan att få ett mail som bekräftelse på din anmälan.

Tags

#CISV Sweden#Utbildning

Tid och plats

När

2022-02-10 18:00 - 20:00

Arrangör

Programkommittén

Anmäl dig
Sitemap
Close

Sök