CISV Sweden: Tema 3 Planera ett bra helgläger

För att hjälpa er i lokalföreningarna med vårens arbete kommer vi i programkommittén att hålla tre informations- och diskussionskvällar online under januari och februari. Varje kväll kommer att kretsa kring ett visst tema och tanken är ni i lokalföreningarna då dels ska kunna ställa frågor men också få möjlighet till att diskutera sinsemellan.

Här är det tredje tillfället och kvällens tema är Hur man planerar ett bra helgläger.

Helgläger spelar en stor roll i att behålla engagemanget i föreningen under resten av året då vi inte arrangerar några internationella läger. Ofta läggs mycket ansvar på juniorgrupperna men också lokalföreningarna har en viktig roll att spela i att få till så bra helgläger som möjligt.

Vi kommer därför under denna sista temakväll att gå igenom hur man arrangerar riktigt bra helgläger.

Anmäl dig senast dagen före temakvällen

Du anmäler dig genom att klicka på knappen "Anmäl dig" och du kommer då till vårt bokningssystem.

Klicka på den blå knappen "Logga in". Fyll i din e-postadress i första steget (använd den e-postadress som du sedan tidigare har registrerad i medlemsregistret). Du får då ett mejl med en engångskod. Skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken familjemedlem som du vill anmäla, klicka på det namnet.

Leta upp det tillfälle som du vill anmäla dig till och klicka på det. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer sedan att få ett mail som bekräftelse på din anmälan.

Tags

#CISV Sweden#Utbildning

Tid och plats

När

2022-02-22 18:00 - 20:00

Arrangör

Programkommittén

Anmäl dig
Sitemap
Close

Sök