CISV Sweden: Utbildning för utbildare

Du som ska vara utbildare på "PreImpact vår" ska delta på denna utbildning. Utöver det är alla med en utbildande roll inom CISV på nationell och lokal nivå, samt från juniorverksamheten välkomna.

Utbildningskommittén bjuder in till en dag av prepp och planering, med ämnen som hur man håller en bra utbildning med fokus på det virtuella, riskhantering och planering. Inbjudna gäster: EMEA-regionens Training and Quality Assurance delivery team om hur vi utbildar bra med fokus på det virtuella.

Datum och tid: kl 09.00 den 9/5 till kl 17.00 den 9/5, 2021
Plats: Digitalt
Frågor: education@cisv.se

Välkomna till Utbildning för utbildare!

Syfte med utbildningen är att säkerställa kvalité och inspiration till sommarens nationella läger.

Länk till utbildningen skickas till alla anmälda lördagen den 8 maj.

Målgrupp

 • Alla med en utbildande roll inom CISV på nationell och lokal nivå, samt från juniorverksamheten, fram till klockan 13.30
 • De som ska utbilda på "PreImpact vår", hela dagen fram till klockan 17.00

Upplägg

På söndagen börjar vi klockan 09:00 via videolänk med en introduktion kring årets Nationella läger och PreImpact inför detta. Vi har även bjudit in gäster från EMEA-regionens “Training and Quality Assurance delivery team”, vår regionala kommitte för utbildning och dess kvalitetssäkring. De kommer att hålla en session om hur vi utbildar på ett bra sätt, med fokus på det virtuella.

På eftermiddagen kommer vi fokusera på Risk Management och planering inför Impact den 22-23 maj.

Schema

 • 09.00-12.00 målgrupp: Alla med en utbildande roll inom CISV på nationell och lokal nivå, samt från juniorverksamheten.
  - Introduktion: Årets impact och Nationella läger
  - Inbjudna gäster från EMEA-regionens “Training and Quality Assurance delivery team”: Kvalitet i CISV:s utbildningar och digitala utbildningar
 • 12.00-13.30: Lunch

 • 13.30-17.00 målgrupp: Utbildare på Impact den 22-23 maj
  - RM: Corona och Safeguarding
  - Impact-planering

Matpengar

För dig som deltar på både förmiddagen och eftermiddagen serverar CISV lunch från det lokala köket med ett bidrag på 100 kr där ni har möjlighet att ta en promenad till den närmaste pizzerian (eller annan föredraget hak) för inhandlande av käk. För att få ersättning behöver ni ta en kopia på kvittot/kvittona och fylla i ett ersättningsformulär för att sedan skicka till vår nationella kassör på mailadress treasurer@cisv.se. Ett undantag för dessa matersättningar är att ni inte behöver skicka in detta per post och ni behöver inte signera ersättningsformuläret.

Tags

#CISV Sweden#Utbildning

Tid och plats

När

2021-05-09 09:00 - 17:00

Sitemap
Close

Sök