Höstmöte och extra årsmöte 2020

På Höstmötet träffas CISV Swedens lokalföreningar och kommittéer för att inspireras och stötta varandra i att skapa mer och bättre fredsutbildande verksamhet. Det extra årsmötet kommer också att hållas under helgen där vi väljer nya kommittémedlemmar och behandlar eventuella motioner. Höstmötet går av stapeln 2–4 oktober 2020.

Varmt välkomna till årets Höstmöte 2020!

Helgen är till för att du ska få en inspirerande start eller fortsättning till ditt CISV-engagemang. Här finns spännande sessioner för både lokalföreningsaktiva, juniorer och kommittéer - alla är välkomna. Låt oss samlas för att diskutera organisationen, fredsutbildning och vår fantastiska verksamhet för att tillsammans växa som individer och som organisation.

Höstmötet huseras på Munkaskogsgården i Habo utanför Jönköping. Själva mötet drar igång 3 oktober kl. 10.00 men du får väldigt gärna komma redan från fredagskvällen 2 oktober kl. 18.00 för det sociala umgänget.

Inom kort kommer ett infopack med innehåll på höstmötet. En preliminär dagordning för det extra årmötet hittar du här. Vill du skicka in en motion så gör det senast fredag 11 september till CISV Swedens generalsekreterare på adressen secretary@cisv.se. Har du några frågor är du mer än välkommen att höra av dig till CISV Swedens styrelse på adressen board@cisv.se.

Corona-anpassning

Med anledning av corona, har vi satt en gräns om 50 personer för helgen. Vi har i år även fått tillgång till några fler bäddar i intilliggande byggnader för att vi ska kunna sova mer utspritt. Tänk på att boka om-/avbokningsbara biljetter för resor till och från lägergården, ifall utvecklingen kommande veckor innebär att vi behöver ställa in.

Resa till lägergården

Munkaskogsgården ligger 2 mil norr om Jönköping, i Habo. Adress: Mungaskog 6, Habo.
Datum och tid: kl 10:00 den 3/10 till kl 14.00 den 4/10, 2020. Du är välkommen från fredag kväll 2/10 18:00.

Vägbeskrivning

Resa med tåg och buss

Dit åker du enklast kollektivt med pendeltåg och kliver av på hållplatsen Habo station. Därifrån kommer bilar att gå sista biten till lägergården. Glöm inte att meddela din ankomsttid i förväg!

Från Jönköping C
Tåg mot Göteborg C, kliv av vid Habo Station. Tågresan tar ca 13 minuter och sedan ca 10 minuters bilresa.

Från Göteborg C
Ta tåg mot Falköping Centralstation. Där byter du pendeltåg och åker mot Nässjö Centralstation. Kliv av vid Habo station. Från Falköping tar resan ca 30 min.

Se västtrafik.se för tidtabell.

Rabatt på SJs tågbiljetter
CISV Sweden förespråkar resor med tåg, både med tanke på trafiksäkerhet och för att det är bättre för miljön. Vi har ett avtal med SJ så att du kan få rabatt på din tågresa. Klicka här och läs mer om hur du gör för att resa billigare med SJ.

Resa med bil:
Åker ni bil? Skriv gärna i Facebookgruppen Samåkning i CISV Sweden

Sista anmälningsdag 28 september

Kom ihåg att ange i anmälan om du representerar din lokalförening eller NJRs och har rösträtt på mötet och om du vill övernatta fredag-söndag eller lördag-söndag samt ankomst- och avresetider.
Länk till anmälan. Välkommen med din anmälan senast måndag 28 september.

Avanmälan

Om du skulle ångra dig kan du avanmäla dig senast den 1 oktober utan kostnad. Om du meddelar onsdag 2 oktober eller senare att du inte kan komma och inte hittar en ersättare tar vi ut en avgift på 250 kr.

Åhörare

Det går bra att vara med som åhörare på det extra årsmötet, för den som vill det. För vår planering är det bra om du i så fall meddelar lite i förväg att du kommer, men du behöver inte anmäla dig i lika god tid som den som deltar i hela programmet och/eller som den som övernattar. Skicka i så fall ett mejl till generalsekreterare Karin Ploen secretary@cisv.se och meddela att du vill vara med som åhörare.

Kostnader

Lokalföreningar: CISV Sweden står för kost, logi och deltagaravgift för alla deltagare. Meddela i anmälningsformuläret om det är du som har rösträtt för din lokalförening på det extra årsmötet.

Nationella kommittéer och arbetsgrupper: CISV Sweden står för kost, logi och deltagaravgift för alla kommittéledamöter och för alla som kandiderar till nyval till en kommitté. CISV Sweden står också för reskostnaden för en ledamot per kommitté samt för alla nominerade.

Nationella juniorrepresentanter (NJRs): CISV Sweden står för resa, kost, logi och deltagaravgift.

Styrelsen, anställda, valberedningen och mötesfunktionärer: CISV Sweden står för resa, kost, logi och deltagaravgift.

Ersättning för utlägg

När du har gjort ekonomiska utlägg för CISV Swedens räkning ansöker du om ersättning genom att fylla i formuläret Rese- och kostnadsersättning. Skicka det tillsammans med kvitton/biljetter till CISV Swedens kassör. Kontaktuppgifter hittar du i formuläret.

Ta med dig

Packa kläder för inom- och utomhusaktiviteter, sängkläder och handduk. Det kan vara lite kallt på gården, så ta gärna med en extra tröja och inneskor eller sockar.

Särskilda önskemål

CISV Sweden strävar efter absolut tillgänglighet. Om något av nedanstående gäller för dig, var vänlig uppge det i din anmälan under "Särskilda önskemål", så ordnar vi det tillsammans:

  • ditt trosutövande påverkar ditt deltagande under helgen,
  • du har begränsade kunskaper i svenska,
  • du använder/behöver hjälpmedel för ökad funktionalitet,
  • du har ett hälsotillstånd som vi utifrån ett riskhanteringsperspektiv bör känna till,
  • du har önskemål gällande sovplats (annars tas ingen hänsyn till kön vid fördelning av sovrum).

Mat och eventuella allergier

CISV Sweden serverar vegetarisk mat som standard. Ange i din anmälan om du önskar specialkost (till exempel veganskt eller kött). Fyll i rutan "Allergi/matval" i formuläret om du har någon allergi.

Kontakt

Vänd dig med frågor till Karin Ploen, generalsekreterare, via mejl: secretary@cisv.se eller på telefon 070 538 55 44.

Vi ser fram emot en inspirerande helg tillsammans!

Varma hälsningar, Caroline, Karin, Annie, Hanna, Ofelia, Lovisa, Maja, Sandra och Malin

Tid och plats

När

2020-10-02 - 19:00 - 2020-10-04 - 14:00

Plats

Munkaskogsgården
Munkaskog 6, 566 91 Habo

Arrangör

CISV Sweden

Sista anmälningsdatum

2020-09-28

Anmäl dig
Kontaktperson

Karin Ploen
E-post: secretary@cisv.se
Mobiltelefon: 070-5385544

Sitemap
Close

Sök