Ge en gåva

Ge en minnesgåva för att hedra någon som gått bort eller ge en hyllningsgåva för att uppvakta någon som firar. Sätt in en gåva på vårt bankgiro 5025-9381 och välj sedan ett minnes- eller hyllningsblad.

Vill du ge ett bidrag till CISVs verksamhet utan någon särskild att hedra eller fira? Alla bidrag är varmt välkomna. Sätt in ditt bidrag på vårt bankgiro 5025-9381 och skriv ”gåva” på din inbetalning.

Tack för ditt stöd!

Minnesgåva

Om du vill hedra minnet av någon som gått bort kan du välja att ge en minnesgåva, det är uppskattat och ofta en önskan från anhöriga. Samtidigt som de anhöriga får en personlig hälsning från dig, får vi ett välkommet stöd i vår verksamhet.

Gör så här:

  1. Sätt in valfritt gåvobelopp på vårt bankgiro 5025-9381. Skriv ”minnesgåva” samt namnet på den du vill hedra på din inbetalning.
  2. Välj ett av minnesbladen (öppnas som pdf i ett nytt fönster).
  3. Fyll i namnen (om du hellre vill fylla i det för hand skriver du ut minnesbladet direkt).
  4. Skriv ut ditt minnesblad.

Gratulationsgåva

Det finns många anledningar att fira! Det kan vara till exempel födelsedagar, bröllop, dop och examen. Ett bidrag till CISV Sweden är den perfekta presenten till den som är engagerad i CISV och redan har allt.

Kanske du själv vill önska dig en gratulationsgåva i samband med din nästa högtidsdag?

Gör så här:

  1. Sätt in valfritt gåvobelopp på vårt bankgiro 5025-9381. Skriv ”gratulationsgåva” samt namnet på den du vill gratulera på din inbetalning.
  2. Välj ett av gratulationsbladen (öppnas som pdf i ett nytt fönster).
  3. Fyll i namnen (om du hellre vill fylla i det för hand skriver du ut gratulationsbladet direkt).
  4. Skriv ut ditt gratulationsblad.
Sitemap
Close

Sök