Social media - var finns vad?

Ibland kan det vara klurigt att hitta rätt informationsflöde för det man är intresserad av, mängden Facebookgrupper där aktuell information dyker upp blir allt fler och kan skapa förvirring. Men oroa dig inte, här är en guide till vilken information du hittar var.

Nationellt

CISV Göteborg - De senaste nyheterna om vad som händer i CISV Göteborg.

CISV Mölndal - De senaste nyheterna om vad som händer i CISV Mölndal.

JB CISV Göteborg/Mölndal - Samarbetet mellan Göteborgs och Mölndals juniorer, få reda på vad som händer i juniorverksamheten just nu (JB står för Junior Branch = juniorverksamheten).

CISV Mosaicprojekt Hösten 2015 - CISV Göteborg och Mölndal gör ett mosaicprojekt på temat integration, vill du också vara med? Gå med i gruppen!

Junior Branch Sweden - CISV Swedens juniorrepresentanter uppdaterar frekvent om vad som händer i juniorverksamheten (Junior Branch) lokalt, nationellt och internationellt.

Internationellt

CISV International - De allra senaste nyheterna i CISV-världen.

IJB - International Junior Branch - De allra senaste nyheterna i den internationella juniorverksamheten.

 

Projekt

Stand Up - Ett projekt med "ready to go"-aktiviteter på 2015 års tema, konflikthantering.

Branch Out - Ett projekt med 6 st "ready to go"-aktiviteter på 2014 års tema, mångfald.

Right On - Ett projekt med 6 st "ready to go"-aktiviteter på 2013 års tema, mänskliga rättigheter.

Event

Samåkning i CISV Sweden - Ska du åka på Impact eller nationella forum? Här är en samåkningsgrupp för alla event och händelser runtom i Sverige.

CISV på Liseberg - Inför den årliga "CISV på Liseberg"-dagen uppdateras denna grupp med aktuell information. Bilder som tagits under dagen publiceras också här.

CISV Swedens Nätverk - En samlingsplats för alla som är intresserade av att gå på CISV Swedens nätverksträffar. De nätverk CISV Sweden är med i är t.ex. LSU - Sveriges ungdomsorganisationer, Svenska FN-förbundet och Svenska Unescorådet.