Engagera dig i CISV Göteborg

Är du intresserade av att engagera dig i CISV Göteborgs lokala verksamhet? Detta behöver vi hjälp med just nu. För att se våra internationella uppdrag, klicka dig vidare till Lediga Uppdrag i sidomenyn.

Kronbrudarna

På onsdagarna sitter en grupp glada kvinnor på CISV lokalen mellan kl 13-19 och handarbetar för att sedan på den årliga julmarknaden i kronhuset sälja detta i förmån för CISV. De gör ett jättejobb och vill gärna bli fler.

Alla är välkomna och inga förkunskaper krävs. Är du intresserad? Kontakta kerstin.berle@se.cisv.org.

Mosaikprojekt

Under hösten och vintern genomför CISV Göteborg och CISV Mölndal ett Mosaikprojekt tillsammans med Ale Gymnasium. Syftet med projektet är att skapa mötesplatser mellan svenska ungdomar och ungdomar som nyligen anlänt till Sverige och studerar svenska på Ale Gymnasiums språkprogram. Genom detta utbyte kommer vi lära oss mer om våra olika kulturer, språk och bakgrunder.

Projektet är just nu i planeringsstadiet, men mer information kommer snart här på hemsidan, via får Facebook samt vårt utskick. Vill du vara med och planera? Kontakta då Anton Ruus på anton.ruus@se.cisv.org

Söka fonder

Vi behöver hjälp av människor som vill söka stipendier och fonder i CISV Göteborgs namn. Information kring olika fonder finns och inga förkunskaper krävs.

Är du intresserad? Kontakta jennie.wiberg@se.cisv.org.

Sitemap
Close

Sök

Genom att använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.
Hitta ytterligare information på Cookies
Ok