Event

Helgläger årskurs 4-6

This event has passed
Äntligen dags för höstens helgläger!

Nu är det äntligen dags för höstens läger!

Ett höstläger är ett perfekt sätt att träffa gamla polare och lära känna nya CISV:are. Oavsett om du varit på CISV-läger förut eller om det här är din första gång så tror vi att det kommer att finnas mycket roligt för dig. Vi kommer att blanda klassiska  och nya CISV-aktiviteter för att alla ska få nya upplevelser och lärdomar.

Vad kostar det?

Lägeravgiften är 400 kronor per deltagare. Faktura skickas ut till er digitalt per mail.

Matrestriktioner och allergier

Glöm inte att annmäla eventuella matrestriktioner/allergier i anmälningsformuläret så vi kan planera maten därefter. Man får INTE medta nötter!!!

Hur kommer man i kontakt med ledarna före och under lägret?


Undrar du över något före och under lägret kan man komma i kontakt med ledarna nedan: Jakob René; 076-8099044, jakobrene@outlook.com

Vad behöver jag ta med mig?

Tänk på att ta med bekväma oömma kläder. Vi kommer vara både inne och ute. Varmt, kallt, torrt, blött, blåsigt eller inte blåsigt, vi kommer tillbringa tid utomhus oavsett så var noga med att ta med kläder för alla väder. Det kan vara kallt på golvet så ta med ett par sköna tofflor eller raggsockar. Du behöver en sovsäck och en kudde och givetvis en tandborste och dylikt för att göra dig redo för en god natts sömn. Vi ser gärna att mobiltelefoner, spel och liknande stannar hemma. Notera att mobiler kommer samlas in och förvaras hos ledarna under helgen. Vi ser också att om godis och snacks tas med, så ta med detta i måttliga mängder.

Vägbeskrivning

För vidare vägbeskrivning gå in på följande länk:

http://www.grabogarden.ungaornar.se/kontakt.html

Praktisk information

Lokalförening: CISV Göteborg , CISV Mölndal
Typ: Läger
Förening: CISV Göteborg

Datum

Startdatum: 2017-10-13
Slutdatum: 2017-10-15

Plats

Gråbogården, Ljungslättsvägen 93, 443 73 Gråbo