Uppdrag

Projektledare (stab) för International People's Project i Mölndal, Sverige

Som stab på ett International People’s Project (IPP) samordnar och koordinerar du ett lokalt projekt med en partnerorganisation. Vad detta projekt går ut på är väldigt varierande. Se mer information om det aktuella projektet nedan.

Som stab på ett IPP utvecklar du ett inkluderande ledarskap där stöttning och utvärdering är två centrala komponenter. Du får också möjlighet att utveckla dina färdigheter i gruppdynamik, fredsutbildning och konflikthantering. Staben ansvarar för allt från utbildningsinnehåll till administration vilket gör det till ett dynamiskt uppdrag.

Innan IPP:t får du en utbildning i ledarskap, gruppdynamik och fredsarbete. Utbildningen hålls vanligtvis en fredag-söndag under våren före lägret och är avgiftsfri.

IPP Mölndal

Taboo talk: Diskutera sexuell hälsa, stigma och diskriminering

Med fokus på diskriminering och sexuell hälsa kommer deltagarna på detta IPP att motarbeta stigma och fördomar som upplevs av personer som lever med HIV. Tillsammans med partnerorganisationen får deltagarna planera ett evenemang för att öka medvetenheten och utmana fördomar.

Läs mer om International People's Project

Praktisk information

Funktion: Projektledare (stab)
Antal platser: 4
Program: International People's Project
Ålder: 21+
Referenskod: P-2018-008
Lokalförening: CISV Mölndal

Datum

Startdatum: 2018-08-07
Slutdatum: 2018-08-21

Plats

Land: Sverige
Mölndal

Arrangör

CISV Mölndal
E-postadress leadertraining.molndal@se.cisv.org

Intresseanmälan