Nyhetsarkiv

Val av lokala juniorrepresentanter

Det har blivit dags att välja två nya lokala juniorrepresentanter (LJR) till Håbo-Upplands lokalförening.

Hej!
Det har blivit dags att välja två nya lokala juniorrepresentanter (LJR) till Håbo-Upplands lokalförening. Vad som ingår i LJR-posten går att läsa här.

Vad som även ligger i representanternas uppgift är att vara med på styrelsemötena, dock räcker det med om bara en av representanterna är med.
Valet kommer gå till på följande sätt:

  • Nominera juniorer som du skulle vilja se som Håbo-Upplands juniorrepresentanter. Det sker genom att skicka namnet på personen och en motivering till varför du tycker att den personen passar för posten. Meddelandet skickar du till Amanda Hellblom Kardouni, antingen via mejl, messenger eller på SMS. Nomineringen kommer pågå under två veckor med start idag (15 januari) till den 29 januari kl. 24.00. Man får nominera sig själv om man vill.

Mejl: mandis_hk@remove-this.hotmail.se
Mobil: 0735953332

  • När alla nomineringar kommit in hör jag av mig till de nominerade och frågar om de skulle vilja kandidera (ställa upp i omröstningen). De får någon dag i betänketid om de nominerade är osäkra på att ställa upp i valet.
  • Det meddelas vilka som har valt att kandidera och röstningen kan dra igång. Den startar och avslutas vid en viss tidpunkt och dag. Röstningen kommer ske via internet, men mer info om vart man röstar, vilken tid och dag den börjar och avslutas kommer senare.
  • De två som fått flest röster meddelas först och sedan presenteras de nya representanterna på hemsidan och sociala medier.


Om ni har några frågor är det bara att höra av sig! Det finns inga dumma frågor ;)
/ Amanda