Event

Årsmöte CISV Helsingborg

Välkomna till CISV Helsingborgs årsmöte 2018 på Radisson Blu Metropol Hotel Carl Krooks gata 16, Helsingborg, 13:00 - 17:00

CISV Helsingborg är en ungdomsförening vilket betyder att merparten av våra medlemmar är barn och ungdomar. Det är bara medlemmar som får rösta på årsmötet. Visserligen tycker säkert många av barnen och ungdomarna att det är roligare med en junioraktivitet istället för att delta på årsmötet, och lämna över rösträtten till föräldrar eller någonannan, men det följer inte våra stadgar. Därför vill vi på detta årsmöte bjuda in våra medlemmar till årsmötesförhandlingarna och visa hur ett demokratiskt möte går till.  Vi tror dock att alla medlemmar hade uppskattat ett kort och effektivt möte så därför ber vi er komma väl förberedda.

Verksamhetsberättelsen och resultat- och balansräkning för 2017 kommer att finnas på hemsidan senast två veckor innan mötet.

Efter mötet bjuder vi på fika och så får vi höra berättelser från vinterns delegater, allt spännande de har varit med om!

Vi ser fram emot att se er den 11/2!
Hjärtligt välkomna!
Hälsningar
Styrelsen i CISV Helsingborg

Praktisk information

Förening: CISV Helsingborg

Datum

Startdatum: 2018-02-11
Slutdatum: 2018-02-11

Plats

Radisson Blu Metropol Hotel

Media