Lokala läger

Lokala läger

CISV Helsingborg arrangerar ett antal läger varje år. En del läger är öppna för alla medan andra har mer specifikt syfte och riktar sig mot en speciell åldersgrupp. Här kan du hitta info om de lokala läger som vi planerar att genomföra i den närmaste framtiden.

Nästa helgläger 12-14:e oktober!

Den 12-14:e oktoberhåller CISV Helsingborg i höstens första helgläger.

Det blir en rolig helg på Aggarps scoutgård, med lekar, rollspel, god mat och en massa annat skoj.

Datum och tid: 12:e oktober 19:00 - 14:e oktober kl 12:00
Plats: Maria Spejares scoutgård i Aggarp mellan Munka Ljungby och Örkelljunga

Medtag:

Täcke/kudde/lakan (sovsäck är inte tillåtet), inneskor/raggsockar, ficklampa, oömma kläder för inne- och utomhusaktiviteter (efter väder), samt nödvändiga personliga prylar som necessär och mediciner. Mobiler samlas in vid lägrets början och återlämnas vid lägrets slut. OBS: det är mycket dålig täckning i området. 

Vägbeskrivning till Maria Spejares scoutgård i Aggarp:

Sväng av E6 vid Ängelholm, kör sedan österut mot Munka Ljungby. Några kilometer efter Munka Ljungby, sväng vänster vid en skylt för Aggarp. Efter några kilometer följer du en gul skylt mot Bassholma. Scoutgården är det andra huset på höger sida. Koordinater: X 6241577 Y 1330652

 

Prova-på-läger

För alla som ska åka på Village är det obligatoriskt att delta i prova-på-läger. Mer information om detta och länk till anmälan anmälan kommer när det närmar sig.