Nyhetsarkiv

CISV Helsingborg söker fler vill vara med att projektleda vår Village i sommar

Är du 21+ och vill uppleva någoting unikt så är detta ett ypperligt tillfälle. Du får under 4 veckor var med att projektleda ett läger med delegater och ledare från alla världens hörn. Tveka inte att anmäla dig till denna roliga och nyttiga upplevelse.

Är du intresserad så kontakta vår ordförande Anna Matteioni på anna.matteoni@remove-this.se.cisv.org

Mer information hittar du på följande sida där du även kan göra en intresseanmälan.

https://www.cisv.se/helsingborg/lediga-uppdrag/uppdrag/projektledare-stab-foer-village-i-helsingborg-sverige/

Som projektledare (stab) ingår du i det team som ansvarar för att lägrets pedagogiska mål nås, du är också länken med den arrangerande lokalföreningen som ansvarar för lägret praktiska genomförande. Du är spindeln i nätet som ser till att allting flyter före, under och efter lägret.

Du bör vara organisatoriskt lagd, söka kreativa lösningar på såväl pedagogiska som praktiska frågor. Du bör ha ett intresse av att arbeta med barn, ungdomar och vuxna i en interkulturell miljö. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med gruppdynamik och grupprocesser. Meriterande är också tidigare erfarenhet av läger och eller projektverksamhet, kanske från en annan organisation eller från arbetslivet.

Du får möjlighet att utveckla din organisatoriska förmåga, dina ledaregenskaper och får praktisk träning i konflikthantering och fredsutbildning.

Före uppdraget behöver du gå CISV Swedens Impact-utbildning i ledarskap, projekt och fred som hålls en fredag-söndag oftast under våren före lägret.