Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

Höstläger och CISV-dagen

Under helgen som var ordnade CISV Jönköping höstläger för våra ungdomar och i anslutning till lägret vår årliga CISV-dag.

Två soliga men höstkyliga dagar är nu till ända och 29 glada deltagare har åkt hem efter årets höstläger på IKHP-stugan. Vi har lekt, pysslat, samarbetat, showat, sprungit, rollspelat, ätit, firat födelsedagsbarn, skrattat, myst och haft superkul - precis som ett CISV-läger ska vara! Tack alla som kom och gjorde detta till ett kanonläger! Och tack till snälla Anna som fixade med maten.

Hostlagret.jpg

Lägret avslutades sedan med CISV-dagen där vi i CISV Jönköping bjudit in föräldrar och nyfikna för att berätta lite om oss och vad vi gjort hittills under året - vilket inte är lite! Vi berättade bland annat om vårt Mosaic-projekt med tema integration, lokala, nationella och internationella läger vi har arrangerat eller deltagit i, vårt deltagande på lokala evenemang i stan så som Qom Ut-paraden, våra fantastiska juniorer och deras verksamhet, delegationer och deltagare som varit iväg ute i världen under året delade med sig av sina historier och så avslöjade styrelsen vilka internationella läger vi har fått tilldelade i år! Spännande! Tack alla som kom och tack alla fika-fixare!