Nyhetsarkiv

CISV-dagen och extra stämma

Välkomna alla gamla, nya och ni som är allmänt nyfikna på CISV-dagen den 8 oktober på IKHP-stugan!

Kom och lyssna på våra delegationer som har varit iväg under sommaren berätta om sina resor, möten och äventyr de varit med om. Men också info om vad vi har haft för oss här på hemmaplan, som till exempel anordnat ett stort village, men också språkcafé under sommaren. Vi kommer också berätta vad som händer i föreningen framåt, presentera oss i styrelsen och så kommer vi avslöja var nästa års delegationer kommer resa. Mycket spännande!

Är du nyfiken på vad CISV är för förening, funderar du eller ditt barn att åka på internationellt läger och/eller vill veta mer vad vi gör här i Jönköping så är detta ett ypperligt tillfälle att komma och lyssna och träffa oss!

I samband med CISV-dagen kommer vi också ha en extra årsstämma med fyllnadsval till styrelsen. För de som vill ha mer information innan mötet så finns årsmöteshandlingar att tillgå hos vår sekreterare Linda Wetter (linda.wetter@remove-this.se.cisv.org)

Vi kommer också passa på att fira ett lyckat village och tacka alla inblandade som har gjort en stor insats, så välkomna på Village-efterfest på CISV-dagen!

Ja ni hör! Missa inte årets CISV-dag på IKHP-stugan, söndag 8 oktober kl 14.00.

Varmt välkomna
önskar vi i styrelsen