Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

Dag tre på EJBM 8/4-07

Söndag 8 april 2007

Under dagen gick vi på en del olika sessioner och workshops. Kajsa och Louise var på en session med Astrid som är International Junior Representative och Laura som är Promotional European Coordinator. Där fick de planera projekt i racerfart, och lyckades få till en riktigt bra aktivitet som kanske dyker upp på ett SO i framtiden. Tom var på en session om manipulation som gjorde honom till självutnämnd manipuleringsmästare (watch out!), och Rasmus deltog på en grupputvärderingssession som de tyska deltagarna höll i.

Under Open Space höll flera av oss i olika diskussioner. Bland annat tog Tom upp Stockholmsjuniorernas antidrogpolicy till diskussion, en diskussion som drog en hel del folk. Vi fick både positiv och negativ feedback, men generellt tyckte deltagarna att det var ett bra initiativ.

Efter gårdagens middag på böngryta med pasta har det luktat lite underligt på lägergården, men det börjar ordna upp sig. På kvällen fick vi istället njuta av tonfiskröretäckt skinka (eller nermalda grönsaker i citronsås för veggo-Kajsa).

På kvällen körde staben en välkomstfest med toga-tema, så vi lindade alla in oss i lakan och minglade till bakgrundstoner från ’Gladiator’. Rasmus blev även adopterad av den finska delegationen och fick delta i deras lakritsinspirerade nattmöte. Mycket trevligt.