Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

Dag två på EJBM 7/4-07

Lördag 7 april 2007

Några har sovit lite grann, andra lite mera, men alla har anlänt, och EJBM kan äntligen börja på riktigt!

Efter en mycket mättande (?) frukost på kex och sylt körde vi några kontaktgrejer för att värma upp. Gruppen verkar bra, alla är glada och diskussionerna ute på verandan är långa så fort det är paus. Solen, som tittade fram en del under fredagen, har bestämt sig för att gömma sig, men det gör inte så mycket.

Idag introducerades även EJBM-temat, vilket är samarbete (’cooperation’). Efter en brainstorm utomhus fick vi delta på ’EJB-caféet’, där vi diskuterade olika sorters samarbete i olika regioner i CISV.

Vi fick även chansen att gå på ’dates’ med representanter från andra länder. En del coola samarbetsprojekt främst med våra grannländer Finland och Danmark diskuterades fram, som ni kommer få mer information kring snart. Kanske handlar det om cykelturer på Åland eller rundturer med Öresundståget – kanske inte.

På kvällen hade den italienska hemmastaben ordnat olympiska spel åt oss. På grund av ganska bristande riskhanteringstänkande ledde det till diverse skrapsår och ett knä ur led, men vi hade roligt!