Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

EJBM 2014 - En sammanfattning

EJBM 2014 har nu varit över ett par dagar och vi tänkte skriva ner en liten sammanfattning av vad som händer på mötet.

Till att börja med så var det val för det nya EJB-team och det var tre personer som blev valda. Marvin Vertein ifrån Tyskland blev vald på två år och han blev också vår regionala coordinator, men mer om det senare. Sedan så blev Roxane Grisard ifrån Frankrike vald på två år och dessutom så blev Gaspard Simon ifrån Frankrike också vald, men på ett år. Ola Patczak som redan suttit ett år sitter kvar ett år till.

Ryan Baum ifrån Storbritannien och Kristyna Nemcanska ifrån Tjeckien avgick efter mötet då de suttit två år på posten och därmed är klara med sin tid i EJB-team. Kristyna har varit regional coordinator för Northern Neighborhood, med andra ord det Neighborhood som JB Sweden tillhör. Hon har alltså varit en ganska så viktig person för oss i Sverige då hon är den som sett till så att det är enkelt att samarbeta med andra länder i Northern Neighborhood och har varit den som drivit NICE weekend där många juniorer ifrån Sverige deltog i år!

Nu när Kristyna har avgått så har vi fått Marvin ifrån Tyskland som fått jobbet att ta över efter Kristyna vilket är väldigt roligt. Vi är väldigt glada över att ha fått Marvin och vi tror att han kommer göra ett utmärkt jobb på den posten! Förhoppningsvis kanske vi skulle kunna få honom att skriva ett inlägg här på bloggen där han beskriver sig själv lite? Vi ska se vad vi kan göra med det! Vi jobbar på det i alla fall!

Något annat som hände under EJBM var att vi satte upp nya mål med juniorverksamheten för perioden 2014-2016! Det målet som vi satte upp var att vi skulle växa! Juniorverksamheten i Sverige ska bli större och vi ska få fler aktiva medlemmar. Vi satte upp målet för att vi vill vara en stor och aktiv organisation. Vi kommer att följa upp det stora målet med att växa med flera små mål och redan till juniorernas inspirationsmöte så är vårt mål att ha 75 deltagare. Det kommer bli tufft att genomföra men vi vet att vi kan klara det!

BILD SAKNAS

Längst upp till vänster: Ola Patczak
Längst upp till höger: Marvin Vertein
Nedersta bilden: Gaspard Simon och Roxane Grisard

Ha det gött!