Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

EJBM 2014

Vi befinner oss nu på European junior branch meeting i Aten i Grekland! Några komplikationer har kommit upp. Bland annat så packade vi shorts och t-shirts och kom hit och så var det under tio grader och regn så det är lite småkallt för oss just nu. Dessutom så regnar det så någon speciell sol har vi inte sett överhuvudtaget!

Men nog om vädret, det har inte med det som vi ska snacka om. European junior branch meeting även kallad EJBM anordnas av några som kallas EJB-team och vi måste informera om att en kille som heter Pavle har fått avsäga sig sin roll i EJBM. Därför kommer vi i år att välja tre nya EJB-team medlemmar istället för två som det brukar vara.

För att kunna bli en medlem i EJB-team så måste man först få två nomineringar och sedan så måste alla CISV länder i hela EJB området. Vilket är typ Europa och däromkring. Dessutom så får varje land bara nominera två personer.

Nog om hur valet går till, nu till de nominerade! Som sagt var så ska vi välja tre personer. Två tycken på två år och en person på ett år. I skrivandets stund så är fyra personer nominerade. Vi har Björn Kåberger och My Starbrink ifrån Sverige, Marvin Vertein ifrån Tyskland, Manuel Gahn ifrån Österrike, Natascha Vermuth Merlin ifrån Danmark, Pipa Ramundo ifrån Portugal, Kiki Nemcanska ifrån Tjeckien, Ryan Baum ifrån Storbritannien, och Gaspard Simon ifrån Frankrike nominerade.

Finns det någon ytterligare person som ni tycker att vi ska nominera eller förslag på hur vi ska rösta så skicka ett sms till +46723162941 så kommer vi att ta det i beaktning. Facebook eller mailen fungerar inte för vi har inte tillgång till internet.

Hälsningar från EJBM!