Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

Förbundsstyrelsemöte i Frillesås 1-3/6-07

Återigen begav vi oss mot Göteborgstrakten för ett Frillesåsmöte, den här gången på ett vandrarhem. Oscar kunde tyvärr inte närvara eftersom han var upptagen med att banka in de sista lärdomarna i skallen inför studenten och Rasmus flydde landet för Kina lördag kväll, men Kajsa höll ställningarna helgen igenom.

Det sista styrelsemötet före sommaren utvecklades till att bli extremt produktivt, men på grund av en lång lista med saker att göra höll vi på ända in i sista minuten på söndagen, innan Kajsa, Ida och Nivette var tvungna att springa iväg för att hinna med bussen söderut. Bland annat så pratades det om
samarbetsavtalet med MyTellusCommunity, som efter många om och men och omskrivningar förhoppningsvis blir klart i dagarna. Ska det göras ska det göras ordentligt!
våra arbetsbeskrivningar - istället för att en vice ordförande och en styrelsejunior är ansvariga för kommittéerna och ditto för lokalföreningarna, kommer nu alla lokalföreningar kunna kontakta styrelsen via Rasmus med hjälp av Kajsa, och alla kommittéer Daniel med hjälp av Teresa. Styrelsemedlemmarna har även valt olika strategier i 2010-målen som de vill arbeta speciellt med (och 2010-målen hittar du härhttp://www.cisv.se/page.asp?p=18914).
att SVT kommer göra ett program från CISV Jönköpings summercamp i sommar! Promotion we like!
att det hänt att det hamnat saker på Internet i CISVs namn som inte visar den bild av CISV vi vill sprida till resten av världen. Var försiktiga när ni lägger ut filmer på YouTube eller bilder på hemsidor på Internet och använder CISVs namn!

Dessutom lyckades vi hitta en plats i Frillesås som hade TV9 och därmed sände fotbollen mellan Sverige och Danmark, så lördagkvällen gick i nationalismens tecken.

Protokollet från mötet kan du snart hitta här:http://www.cisv.se/page.asp?p=21219