Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

Förbundsstyrelsemöte i Frillesås 27-29/4-07

Sista helgen i april var det mötesdags för bland andra Rasmus, Kajsa och Oscar (era vackra styrelsejuniorer) och som vanligt så har det diskuterats och beslutats en hel del.

Mest spännande just nu är att Ida Ragnarsson, före detta nationell juniorrepresentant och numera London-bo, bestämt sig för att göra comeback som vice ordförande! Mer juniorinflytande i styrelsen!

Under helgen pratades det väldigt mycket kring ansvarsområden och roller i styrelsen. Vi håller på att utvärdera det system vi haft, där en styrelsejunior och en vice ordförande haft ansvar för lokalföreningarna, och en styrelsejunior och en vice ordförande för kommittéerna - och kanske blir det lite förändring i höst!

Vi hann även med ett gästspel på Liseberg, kort men trevligt. Styrelsejuniorerna bilade in till centrala Göteborg med våra vice ordförande Daniel och Ida - Daniel körde och Ida var ansvarig för radion. Hon lyckades få in några riktiga 90-talsklassiker som alla utom Oscar skrålade med i, eftersom Oscar är så liten att han inte riktigt minns det ljuva 90-talet.

Vi hann även med lite bonding och social samvaro i form av bastubad vid havet.

För att lite kort sammanfatta lite av det som händer i CISV Sverige just nu -

- Adam Axelsson jobbar med att ta fram diverse coola CISV-prylar med nya loggan på
- Martin Hansson är sammankallande för den grupp som ska promota CISV på scoutlägret Jiingijamborii i sommar (pga avhopp finns det några få platser kvar, är du sugen? 14-22 juli, maila oss!)
- Olof Rutgersson, fd styrelsejunior, har blivit tillförordnad ordförande i Informationskommittén.

Rasmus har även lagt upp sina bilder från Liseberg på Internet, kolla in hans intranätspresentation så får ni info.

För att läsa protokollet från detta möte och tidigare möten, gå in på intranätets filbibliotek eller följ denna länk: