Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

IJBC 2013!

Hej där hemma!

Igår anlände vi (My och Anton) äntligen till International Junior Branch Conference 2013 i Salvador, Brasilien. Gårdagen innehöll välkomstaktiviteter med bland annat en scavenger hunt där vi skulle hitta en massa olika saker och fota.

Idag gick vi upp extra tidigt för att skypea med Jeremy Gilley, grundare av Peace One Day, som uttryckte tacksamhet och pepp inför CISVs samarbete med dem den 21a september. Mer info om det kommer senare!

Efter det åt vi frukost, och gick sedan igenom International Junior Branch's (IJB) historia och viktiga höjdpunkter. Vi diskuterade också gemensamma styrkor och höjdpunkter bland olika länders JBs. Det var kul att se hur IJB hela tiden utvecklas. 

Om en halvtimme drar nästa session igång, och då är det dags för oss att delta i Right On: step #4! Right on är en serie aktiviteter som skapats av juniorer för att belysa CISVs tema det här året; mänskliga rättigheter, och för att visa vilken global rörelse vi verkligen är. Mer info finner du om du söker på Right On på facebook!

Hejhopp!
/My & Anton