Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

In the summertime...

... brukar de flesta CISVare ha fullt upp. Så även vi.

Louise till exempel, ska representera JB Sverige på de internationella årsmötena IJBC (för juniorer) och AIM (för alla) i Colombia i augusti, och innan hon anländer till Bogota ska hon bland annat toura Sydamerika med start i Buenos Aires. I Colombia kommer hon möta upp med Sveriges andra JB-representant Tom, som förutom det internationella representerandet även kommer hinna med att vara juniorledare på ett Interchange till Canada.

Kajsa och Fredrik ska hänga nästan hela sommaren, då de utgör två femtedelar av staben på Båstad-Bjäres barnby. Kajsa ska även försöka samla på sig så många vuxenpoäng hon kan i augusti i form av körkort och egen lägenhet - hon lovar inga garantier.

En annan som tänkt ta körkort, dock för motorcykel eftersom han redan har bilkörkort, är Rasmus, men innan dess ska han bo i tält utanför Kristianstad som en av de som representerar CISV på scoutlägret Jiingijamborii. Och Oscar - Oscar ska fortsätta utsättas för grön strålning i sitt jobb som kärnkraftsverkstekniker, så kanske kommer det vara ännu svårare att undgå att lägga märke till honom i augusti - vem vet?

Glad Sommar till er som vi inte springer på på vägen, och passa på att vila upp er ordentligt inför en fett cool höst!

- era styr jun reps och nat jun reps