Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

Juniorernas Inspirationsmöte 2016

Årets största nationella juniorhelg är äntligen här - Juniorernas Inspirationsmöte!

Om evenemanget

Som namnet avslöjar är dessa fyra dagar fullproppade med inspiration på många olika plan! Inspirationsmötet fylls med kvalitativ fredsutbildning, möjligheter till att utveckla sin lokalförening och starta projekt tillsammans med engagerade ungdomar från olika lokalföreningar. Hit kan du komma oavsett om du är ny till juniorverksamheten eller om du är en erfaren junior. Det är en fantastisk och rolig helg som du inte vill missa. Alla som känner sig som juniorer får delta!

 

Praktisk information


Datum: Startar 3 november kl. 19.00 och slutar 6 november kl. 14.00

Plats: Munkaskogsgården utanför Habo, Jönköping (obs: inte Håbo).
Mat: Helgen kommer att vara vegetarisk.
Samåkning: Prata med din lokalförening för att se om samåkning är möjligt, kolla gärna facebookgruppen Samåkning i CISV Sweden

Vägbeskrivning: Med tåg tar du dig smidigast till Habo station via Jönköping eller Nässjö. Hör av dig om du behöver skjuts från Habo station till lägergården i anmälan.

Pris: Deltagandet är helt gratis men varje deltagare bekostar sin egen resa, ta kontakt med din lokalförening om du vill veta mer kring ekonomipolicys och resor.
 

Anmälan

Anmälan sker genom denna länk senast den 27 oktober.

 

Vill du engagera dig i Juniorernas Inspirationsmöte mer?

Just nu söker vi 3 st matstaber som är sugna på att laga riktigt god vegetarisk mat. Hör av dig till juniorbranch@se.cisv.org om du är intresserad. 
 
Vi ser fram emot en fantastisk helg med alla underbar juniorer!

Hälsningar, 

Edda, Nour, Sissela, Stina och Viktor