Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

Juniorspåret 2016

Fyll din verktygslåda! På juniorspåret lär du dig de verktyg och resurser du behöver för för att aktivt delta i och/eller driva juniorverksamheten i din lokalförening.

På Impact 27-29 maj i Motala går Juniorspåret av stapeln för fjärde året i rad! Juniorspåret är en inspirerande utbildning med fokus på juniorer – vi utvecklar våra lokalföreningar och växer som ledare under tiden!

Utbildningen ger dig som deltar kunskap och verktyg som behövs för att t.ex. planera aktiviteter, utveckla en hållbar juniorverksamhet. Du kommer också få en virtuell goodiebag fylld med dokument gjorda av CISVare som kan hjälpa dig och din lokalförening att nå nya höjder. Samtidigt får du möjligheten att möta och byta idéer med aktiva juniorer från andra lokalföreningar, med olika mycket erfarenhet. Det finns plats för att låta engagemanget växa och inspirationen flöda!

Juniorspåret kräver inga förkunskaper och är en bra chans för nya nyfikna juniorer att komma igång ordentligt. Redan aktiva juniorer, med större erfarenhet, får möjlighet att utvecklas vidare själva, utveckla organisationen och påverka vår nationella juniorverksamhet. Det finns helt enkelt något för alla.

Utbildningen är gratis, det enda du betalar är resan. Juniorspåret har ingen åldersgräns men innehållet och diskussionerna är anpassade för 14+.

Anmälan sker via hemsidan: http://www.cisv.se/kalendarium/event/preimpact-och-juniorspar-27-29-maj/

Till juniorer: prata gärna ihop er om i lokalföreningen om samåkning till Motala.
Till lokalföreningars styrelse: diskutera gärna möjligheten att sponsra resor/delar av resor för deltagarna får er lokalförening så att fler har möjligheten att komma, det finns många platser!

Har du några frågor? Kontakta juniorbranch@remove-this.se.cisv.org

Uppdaterad information hittar du på facebookevenmanget

Vi ses i maj!

CISV Swedens juniorrepresentanter
Edda, Nour, Stina, Sissela och Viktor