Bloggarkiv

Kategori

Det finns inga kategorier.

Ämne

Till alla juniorer runt om i landet

Dagen till ära vill vi skicka lite extra kärlek till dig som engagerar dig lokalt, nationellt och internationellt i CISV Swedens juniorverksamhet: Du är otroligt värdefull, viktig och uppskattad!

CISV Swedens juniorverksamhet bygger på personer som du, ungdomar som spenderar varannan helg på en lägergård lekande lifeboat och capture the flag, reser land och rike runt för att utbilda andra ungdomar eller planerar nästa grymma junioraktivitet i sin lokalförening. 

Det är sådana som du, som väljer att plugga på tåget för att kunna delta till 100% på en CISV-helg, som hjälper till att jobba mot CISVs visioner och en bättre värld. Det är sådana som du, som ifrågasätter vårt arbetsätt och våra mål, som bidrar till att vår organisation rör sig mot en ljus framtid. Det är sådana som du som gör skillnad. Hela tiden. 

Vi vill tacka dig för att du engagerar dig, tillsammans är vi oslagbara! 

Till alla CISV Swedens lokalföreningar: 
Glöm inte bort att uppskatta och skämma bort era juniorer. De bär på det innovativa och drivande engagemanget vår fantastiska organisation är beroende av, kom ihåg att uppmärksamma det!

Många kramar, 
Edda, Nadja, Nour, Sissela, Stina och Viktor