Event

CISV Region Syds sommarläger!

This event has passed
Var med på CISV syds nya samarbete! Ett 5-dagars läger med andra ungdomar från Malmö-Lund, Helsingborg och Halmstad! Både för dig som är över 15 och för dig som är över 11 år! För dig som är över 15 erbjuds dessutom utbildning i att hålla i aktiviteter helt gratis!

I år introducerar CISV Halmstad, CISV Båstad-Bjäre, CISV Helsingborg och CISV Malmö-Lund, d.v.s. Region Syd, ett härligt samarbete i form av ett sommarläger. Lägret kommer att hållas i början av augusti. Det är ett femdagars långt läger för alla åldrar, men med ett lite annorlunda upplägg. De äldre deltagarna (15+) får under de första dagarna lära sig hålla i läger och aktiviteter samt planera själva lägret tillsammans med erfarna ledare. På dag två kommer de yngre deltagarna (under 15 år) och allihop spenderar sedan resterande dagar med roliga aktiviteter, härligt häng och fredsutbildning.

Ansvarig ledare är Oskar Moberg. Har ni frågor, kontakta Anna Matteoni, på följande mailadress: president.helsingborg@remove-this.se.cisv.org

Plats: Lägret kommer att hållas på Maria Spejares scoutgård i Aggarp, mellan Munka Ljungby och Örkelljunga

Tid: Deltagare över 15 år: start 5/8 kl. 11.00, slut 9/8 kl. 17.00. Kostnad: 000 kr/deltagare. Ja, ni ser rätt!

Tid: Deltagare under 15 år: start 6/8 kl. 18.00, slut 9/8 kl. 17.00. Kostnad: 350 kr/deltagare.

 

Välkomna!

Vi har i första omgången delat upp platserna i de olika åldersgrupperna mellan lokalföreningarna. Sista anmälningsdag är 30 juni.

Anmälan för de som är 15 år eller äldre görs här. 

Anmälan för de som är yngre än 15 år görs här. 

Turordning enligt datum för anmälan. Om du är yngre än 15 år kommer du att få en faktura hem. OBS: Det är inte förrän du betalat fakturan som din plats på lägret är säkrad! För er som är 15 och äldre så får ni ett bekräftelsemail istället för faktura. 

Praktisk information

Lokalförening: CISV Halmstad , CISV Helsingborg , CISV Malmö-Lund , CISV Båstad-Bjäre
Typ: Läger

Datum

Startdatum: 2017-08-05
Slutdatum: 2017-08-09

Plats

Maria Spejares scoutgård i Aggarp, mellan Munka Ljungby och Örkelljunga