Event

Helgläger i Löts Bygdegård + Sommareko

This event has passed
Helgläger i Löts Bygdegård som kommer att avslutas med Sommareko

CISV Håbo Upplands helgläger 8-10 september 2017


Helgläger 8-10 september Löts Bygdegård. Alla som är mellan 10 och 13 år är välkomna samt alla 14+


Tanken med denna kanske något förvirrande åldersindelning är 10-13 åringar och 14+ har olika spår under helgen, men att de äter gemensamt och har en gemensam aktivitet under helgen.


Anmäl dig senast den 1 september och tänk på att uppge ev. matrestriktioner samt namn och ålder på deltagaren samt telefon och e-postadress till förälder.


Plats:  Löts Bygdegård, Enköping. N 59° 34.407´, E 17° 19.404´

Anmäl här.


Kostnad:  250 kr, betalas via faktura som skickas på mail.
Start: fredag 8 september kl. 19
Slut:  söndag 10 september kl. 13


Intresseanmälan – laga mat
Anmäl gärna intresse för att hjälpa till att laga mat i lägeranmälan. På det sättet kan ledarna fokusera på barnen och på aktiviteterna. Maten kan förberedas hemma eller lagas på plats. Föräldrar som hjälper till med en måltid får 50 kr rabatt på lägeravgiften. Något gott och efterrättsliknande till lördagskvällen är alltid uppskattat av deltagare och ledare och kan lämnas på fredag kväll.


Lägret börjar fredag 8 september kl. 19:00 (drop-in fram till 19.20). Deltagarna bör ha en middag i magen. Lägret slutar på söndag 10 september kl. 13:00.

PACKLISTA

  • Sovsäck och madrass (det finns inga sängar på lägergården)
  • Kudde
  • Tandborste, handduk etc.
  • VIKTIGT: Kläder efter väder både för inne- och uteaktiviteter, ett extra ombyte är aldrig fel. Ta alltså med varma kläder och bra skor.
  • Tofflor/sockor.
  • Bästa humöret!
  • Mobil - under lägret finns inget behov av mobiltelefon. Antingen lämnas den hemma eller bor i en väska. (Ledarna har mobil).


Sovtider – tyst kl. 23.00.


När alla har bråttom att hämta sina barn vid lägrets slut, vill vi gärna påminna om att kolla att alla skor, kläder och annat kommer med. Ta gärna en sväng ut i köket och se om ni kan ta med er något livsmedel som blivit över eller en soppåse som behöver slängas eller liknande.

Sommareko
Söndagen den 10 september kl. 13.30 kommer Sommar Ekot äga rum på lägergården. Delegationer som varit ute och rest under sommaren berättar för CISV Håbo Uppland vad som hänt, för att inspirera och berätta för andra om hur härligt det är att ta del av ett CISV-program. Passa på att ta med någon du känner som inte är med i CISV för att inspirera dem att engagera sig!

Vid övriga frågor, vänligen hör av dig till: hedvig.orava@remove-this.se.cisv.org
Varmt välkomna!!

Praktisk information

Datum

Startdatum: 2017-09-08
Slutdatum: 2017-09-10