OM OSS

CISV är en internationell barn- och ungdomsorganisation. Tanken är att vi tillsammans skapar en bättre värld om vi lär känna människor från olika länder. Vi finns på 200 olika ställer runt om i världen och är politiskt och religiöst obundna.

CISV Kalmar är en relativt nystartad lokalförening (maj 2018) för barn och ungdomar och totalt finns det 14 st i Sverige. Våra medlemmar kommer i huvudsak från Kalmar län. Välkomna att bli medlemmar och hjälpa till att bygga upp denna lokalförening - där lokala aktiviteter och internationella läger och utbyren är grunden i vår verksamhet. Ju fler vi är desto roligare och vårt mål är först och främst att bli 50 medlemmar.

Engagemang är nyckeln - alla hjälps åt med våra aktiviteter!

CISV Kalmar arrangerar ett lokalt helgläger med övernattning och två-tre andra aktivteter per termin. Alla aktivteter görs helt ideellt och alla kan vara med och hjälpa till på ett eller annat sätt. Ju fler vi är desto roligare blir det!

Exempelvis - Våren 2020 kommer vi att arrangera ett helgläger som är obligatoriskt för de barn och ungdomar som ska vara med på sommarens program. Föräldrar vars barn deltar i internationella aktiviteter förbinder sig att hjälpa till med praktiska sysslor i samband med detta, så som att laga mat, ev. ställa i ordning inför lägret och se till att det blir städat efter.

Om du har frågor kring medlemskap, föreningen eller någon av våra aktiviteter, tveka inte att ta kontakt! Maila oss på kalmar@cisv.se

Sitemap
Close

Sök