Uppdrag

Projektledare (stab) för Seminar Camp i Linköping, Sverige

Som projektledare (stab) ingår du i ett internationellt team som ansvarar för att lägrets pedagogiska mål nås, du är också länken med den arrangerande lokalföreningen som ansvarar för lägrets praktiska genomförande. Du är spindeln i nätet som ser till att allting flyter innan, under och efter lägret. Sammansättningen av stabsgruppen på ett Seminar Camp är alltid internationell och engelska är arbetsspråket. Du har en unik roll som koordinator av deltagarnas planerande, genomförande och utvärderande av lägret och dess aktiviteter, då det är deltagarna som själva står för hela lägrets genomförande. Din roll består av att stötta deltagarna och på så vis hjälpa dem att bli bidragande medlemmar av ett fredligare samhälle där de klarar av att ta ansvar och vara delaktiga.

Du bör vara organisatoriskt lagd, söka kreativa lösningar på såväl pedagogiska som praktiska frågor. Du bör ha ett intresse av att arbeta med ungdomar i en interkulturell miljö. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med gruppdynamik och grupprocesser. Meriterande är också tidigare erfarenhet av läger och eller projektverksamhet, kanske från en annan organisation eller från arbetslivet.

Före uppdraget behöver du gå CISV Swedens Impact-utbildning i ledarskap, projekt och fred som hålls en fredag-söndag oftast under våren före lägret. Utbildningen är avgiftsfri.

Läs mer om Seminar Camp

Praktisk information

Funktion: Projektledare (stab)
Antal platser: 4
Program: Seminar Camp
Ålder: 21+
Referenskod: S-2018-016
Lokalförening: CISV Linköping

Datum

Startdatum: 2018-07-02
Slutdatum: 2018-07-22

Plats

Land: Sverige
Linköping

Arrangör

CISV Linköping
E-postadress leadertraining.linkoping@se.cisv.org

Intresseanmälan