Bloggarkiv

Kategori

Ämne

Vårt Village i Klagshamn: If I Ruled the World!

För snart en månad sedan åkte våra kära vänner från alla möjliga hörn i världen hem till sig, efter en månad full av kärlek, vänskap, skratt, allvar och sist men inte minst en massa dans!

Utvilade ser vi i staben nu tillbaka på vår månad med glädje och många nya minnen och lärdomar. Något av det som vi minns lite extra var de utflykter vi gjorde, då vi fick möjlighet att visa vår vackra natur i Skåne. Vi dressincyklade över fält och genom lummiga och nästan magiska skogar utanför Veberöd. Vi grillade korv, spelade kubb och hälsade på vildsvin. Den andra utflykten bar av till Ales stenar, Mossbystrand och Smygehuk. Då besteg vi stora stenar, badade i det iskalla havet, solade, grillade, åt glass och kunde skryta med att ha varit så långt söderut som man kan komma i Sverige.

Titta på vår film från lägret för att få en större inblick i vad vi gjorde och vilka härliga människor vi var omringade av. Den må verka lång, men vi lovar - den är värd en titt! https://www.youtube.com/watch?v=cEgeP8MLbbo

Vi gjorde även vår egen musikvideo. Titta på den! https://www.youtube.com/watch?v=pCFWkPPdivw

Tack för all hjälp och stöttning från alla fantastiska människor i lokalföreningen!

Kramar från Cici, Jonas, Juste, Peyvand, Therese och Veronica