Nyhetsarkiv

"Otroligt lyckat YM!"

Vi kanske inte räddade världen men vi tog ett bra steg på vägen. I sommar anordnade Malmö-Lund ett Youth Meeting för 14-15 åringar på Palettskolan i Lund.

Det var ett otroligt lyckat läger med 30 fantastiska ungdomar som verkligen hade anammat CISV och som var taggade till 1000 på att skapa sin bästa sommar i livet. Det var ett hängivet gäng som inte missade en endast chans på att lära och utvecklas. Utöver helt fantastiska aktiviteter hemma på lägergården så var vi även och besökte Kretseum i Malmö samt utställningen på Skarhults Slott. Två väldigt uppskattade utflykter och det var en riktig fest för dem att få åka kommunalt (om än mindre för tre stressade staber nervösa att förlora ett barn på vägen). Vi kom alla hem, hela och rena och vi stressade för inget.

I sommar skapades helt unika band som sträcker sig från Göteborg genom Linz, Galicien och Dallas till Bogota, och vi är övertygade om att vi kommer se betydligt mer av dem alla i CISV i framtiden.

May the dreams be ever in you favour!

Staben, dvs Andrea, Miranda och Ellen

Tack till alla YM-fixare!

Ett varmt och innerligt tack till alla ni som under sommaren ställde upp med tid, armar och ben och inte minst ett fantastiskt engagemang för att göra vårt Youth Meeting i Lund till ett lyckat läger. Tillsammans gjorde vi det möjligt!