Nyhetsarkiv

Open Space-kväll med JB Mölndal/Göteborg 3/12

Kom och prata av dig. Eller käka chokladbollar. Vi uppskattar din närvaro ändå.

Alla gillar att prata, men det är inte så ofta man får tillfälle att säga allt som poppar upp i skallen på en.

Just därför ordnar JB Mölndal/Göteborg en Open Space-kväll i Göteborgslokalen torsdagen den 3/12 kl. 17.30 tills (den tid då alla blir trötta och vill hem och dega framför netflix).

'Men vad sjutton är då Open Space?', frågar du dig;
Jo, det är en timma eller två indelad i tidsperioder på en kvart, där deltagarna i förväg väljer vad de vill prata om eller göra, och sen kommer och diskuterar ämnet eller gör aktiviteten under den förutbestämda tidsperioden för att sedan gå till nästa, o.s.v.

För att föreslå ett ämne eller kort aktivitet, slå iväg ett meddelande till Victor Hasslöf (victor.hasslof@remove-this.se.cisv.org), Ingrid Olsson (ingrid.olsson@remove-this.se.cisv.org) eller Johan Söderberg (johan.soderberg@remove-this.se.cisv.org) Det finns ingen gräns för vad man får föreslå, tänk bara på att vi är partipolitiskt och religiöst obundna, och att Johan har tröttnat på skämt om sin längd.

Självklart så kommer det att erbjudas fika, men har man inte meddelat i förväg så får man låta bli att grina över att den där veganska gluten- och mjölkfria bullen inte finns ;)