CISV Båstad-Bjäre: Årsmötet 2021 avslutat

Tags

#Båstad-Bjäre

2021-03-29

I helgen var det årsmöte för CISV Båstad-Bjäre. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet och den nya styrelsen planerar nu för fullt inför resterande del av 2021.

Hej alla medlemmar!

I helgen var det årsmöte för CISV Båstad-Bjäre. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för föregående år och sammansättningen av nya styrelsen ser ut såhär:

Ordförande: Maria Albrektson
Vice ordförande: Kajsa Gustafsson Burns
Sekreterare: Maria Åberg
Kassör: Jeanette Ståhl
Juniorrepresentanter: Samuel Bydal, Filip Kling & Hugo Whalström
Ledamöter: Jonas Petersson & Liv Ståhl

Vi tackar avgående ledamöter Kristina Bäckman & Karin Ljung för deras insatser i styrelsen samt Kent Larsson för hjälpen som mötesordförande!

2021 kommer bli ett nytt annorlunda år för CISV då vår internationella verksamhet fortsatt är pausad i väntan på att Covidsmittan ska minska i världen. Det innebär att vi inte kommer kunna erbjuda några internationella läger under sommaren. Inför vintern har det ännu inte tagits några beslut, men vi hoppas såklart på att vi ska ha kommit igång med fredsutbildning som vanligt då!
I väntan på att kunna arrangera ordinarie verksamhet planeras det för nationella läger som vi hoppas kunna genomföra under sommaren. Utskick med intresseanmälan om detta kommer inom kort.

För att vi som förening ska klara oss ur den här förändringen som pandemin har skapat så behöver vi er medlemmar! Har du inte betalt in din medlemsavgift så är vi tacksamma om du gör det för att öka chansen att vi ska kunna fortsätta utbilda och inspirera till en fredligare värld efter pandemin!

Vänliga hälsningar,
Styrelsen, CISV Båstad-Bjäre

Sitemap
Close

Sök