CISV Göteborg: Årsmöte 21/2

Tags

#Göteborg

2023-02-05

Det är dags att kalla till årsmöte i CISV Göteborg. Den här gången blir det ett fysiskt årsmöte i lokalen på Älvsborgsgatan 11C.

Det är dags för årets årsmöte och den här gången ses vi i CISV-lokalen på Älvsborgsgatan 11C.

Möteshandlingar finns här. Ingen föranmälan behövs.

Hälsning från valberedningen

Nu närmar det sig årsmöte och det är dags att välja en ny styrelse. För er som varit med de senaste åren känner ni till att vår ordförande Jacob kommer lämna sitt uppdrag i år och vi behöver därför hitta en ny ordförande.

Vi i valberedningen vill hitta en så bra och handlingskraftig styrelse som möjligt, men då behöver vi er hjälp. För att vi ska kunna få en styrelse och framförallt en ordförande som kan fortsätta arbetet i föreningen är det viktigt att få in era förslag. Det kan vara en i er senaste delegation, en ni lagat mat tillsammans med på ett läger, eller varför inte er själva?

Vi i valberedningen vill ha era nomineringar senast den 1 februari för att vi ska kunna kontakta alla och komma med ett så bra förslag till årsmötet den 21 februari som möjligt.
För att skicka förslag, kontakta Robin Moraes Holst på robin.holst@cisv.se eller 0730582300 så hoppas vi att det är många som hör av sig. Är ni osäkra på vad uppdragen innebär eller något annat är det bara att ni hör av er, vi finns här för er!

Sitemap
Close

Sök