CISV Göteborg: Akut! Hjälp oss fylla sommarens lediga uppdrag!

Tags

#Göteborg

2023-03-21

Läget är akut och vi behöver en rejäl kraftsamling i föreningen för att hitta rätt personer. Därför kallar vi alla som kan till ett digitalt möte på måndag 27e mars 20.00.

- -- - Akut brist på ledare och stab - -- -

Med sommarens lägersäsong runt hörnet så ser vi att 2023 kommer bli mer likt ett "vanligt" CISV år nu efter pandemin och om det är något vi har längtat efter så är det precis just det!

En av få saker vi dock fortfarande märker av är att vi har färre aktiva medlemmar i "ledarålder" än vad vi hade innan pandemin. Det gör att vi just nu saknar fyra ledare till delegationer och ungefär lika många pedagogiska stabsmedlemmar till det Step Up som vi ska arrangera här i Göteborg.

Läget är akut och vi behöver en rejäl kraftsamling i föreningen för att hitta rätt personer för att inte riskera att ställa in. Därför kallar vi alla som kan till ett digitalt möte på måndag 27e mars 20.00 (ingen anmälan krävs).
Om du kan delta så är du mer än välkommen! Vi kommer diskutera olika vägar vi kan ta för att lösa personalbristen. Fundera gärna igenom vilka kontakter du har och i vilka kanaler du kan leta efter goa kapabla ledare. Vi vill lyfta på varje sten!


Det vi letar efter är:
-Tre till fem stabsmedlemmar (projektledare) för det Step Up som vi ska arrangera här i Göteborg. Allt är ordnat med praktiskt stab så det vi behöver är de som ska leda verksamheten under lägret.

-Två ledare (21+ år) som kan åka antingen på ett Youth Meeting som är 15 dagar långt och två ledare som kan åka på ett Step Up som är 23 dagar långt. För dessa uppdrag ingår det att under våren lära känna en grupp om fyra deltagare och sedan ta med dem på ett läger någonstans i världen.

Mer information kan ni få på det digitala mötet på måndag eller genom att mejla board.goteborg@cisv.se så berättar vi mer.
Här kan du läsa allt om de roller vi söker, dela gärna fritt till kreti och pleti!

Det som är väldigt positivt i år och som vi är väldigt glada för är att vi har haft många fler barn som sökt delegation än förra året och dessutom är allt praktiskt gällande vårt step-up i sommar på plats. Vi vill verkligen inte falla på mållinjen!

Sitemap
Close

Sök