CISV Göteborg: Helgläger i augusti och september

Tags

#Göteborg

2020-08-09

Äntligen kan vi genomföra helgläger igen, de första sedan november förra året. Lägren kommer vara på lägergården Ljungslätt i Gråbo.

Äntligen kan vi genomföra helgläger igen, de första sedan november förra året. Lägren kommer vara på lägergården Ljungslätt i Gråbo. Detta är en lite större lägergård än vad vi har haft förut, vilket gör att vi kan ha samma antal deltagare fast med större fysisk distansering. Vi anpassar aktiviteter efter rådande rekommendationer, vi försöker vara ute så mycket som möjligt och vi erbjuder full återbetalning fram tills lägret börjar om en blir sjuk. Mer information om hur vi anpassar för att minska smittspridningen kan komma i särskilda utskick inför lägren, så håll utkik. Datumen för respektive helgläger finns publicerade nedan och anmälan finns här.

28-30/8 för dig som är 9-12 år gammal
4-6/9 för dig som är 12-14 år gammal
18-20/9 för dig som är 14 år gammal eller äldre


Utöver helgläger så planerar vi att ha återkommande lokala träffar liknande de som vi haft under sommaren. Dessa kommer igång efter helglägren och kommer arrangeras kanske en gång i månaden eller så. Mer information längre fram.

Sitemap
Close

Sök